Ontwerpwedstrijd 2019: Achtersluispolder Zaanstad

Inschrijven voor de ontwerpwedstrijd 2019

Ook in 2019 organiseert het netwerk Ontwerp Veilige Omgeving een ontwerpwedstrijd. Hieronder kun je je inschrijven als deelnemer. De winnaar wint een geldbedrag van €2000,00. Je hebt tot uiterlijk 1 mei 2019 de tijd om je ontwerp in te dienen.

  • De prijsvraag staat open voor teams bestaande uit professionals van bijvoorbeeld planologie, stedenbouw, landschapsarchitectuur en architectuur, stadsgeografie, mobiliteit en veiligheidskunde.
  • Een team bestaat uit minimaal drie personen.
  • Studenten, starters, ondernemers, bedrijven (of combinaties daarvan) kunnen meedoen.
  • Meld je hieronder aan voor de prijsvraag. Vermeld in je aanmelding de namen van de deelnemers, functie, hogeschool/universiteit en of bedrijfsnaam. De eerste dagexcursie op 22 maart is volgeboekt. Bij voldoende aanmeldingen zal er een tweede dagexcursie georganiseerd worden. Geef bij de aanmelding aan of je interesse hebt in een dagexcursie.

Maak kans op een geldbedrag van €2000,00 én pitch je idee op het WeMakeThe.City festival op 21 juni 2019.

Wil je meer weten over de inhoud van de ontwerpwedstrijd? Download dan de brochure aan de rechterzijde of lees het nieuwsbericht op onze blog.

Schrijf je in voor de ontwerpwedstrijd

Wil je met je team mee naar de dagexcursie? JaNee

De eerste dagexcursie op 22 maart is volgeboekt. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een tweede dagexcursie georganiseerd. Wij houden je op de hoogte.