Ontwerpwedstrijd 2020

In het najaar van 2020 staat wederom een ontwerpwedstrijd gepland. Met deze prijsvragen willen wij studenten en professionals de gelegenheid geven om hun capaciteiten op het ‘veilige ontwerpen’ te etaleren. Hierbij zijn we op zoek naar inspirerende concepten die de opdrachtgever helpen bij het verder inrichten van een gebied waarbij lastig te combineren functies samenkomen in een totaalvisie. Uitdagingen in het gebied zijn onder andere externe veiligheid, sociale veiligheid en hoog water.

2020: Spoorzone-Amstelwijck

Deze ontwerpwedstrijd biedt de kans om je capaciteiten op het gebied van ‘veilig ontwerpen’ te etaleren. OVO zoekt enthousiaste teams met studenten, trainees en professionals die een veilig ontwerp voor het gebied Spoorzone-Amstelwijck (Dordrecht) willen maken. De opdracht is even simpel als uitdagend: ontwerp een veilig woongebied met een nieuwe halte voor een lightrailverbinding, waarbij aandacht is voor de externe veiligheid en het klimaat.

De beste drie teams mogen hun ontwerp presenteren op een nog nader te bepalen manier (e.e.a. is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Covid-19). Hiermee kunnen zij aan het werkveld laten zien wat hun capaciteiten zijn op het gebied van ‘veilig ontwerpen’. Uit deze teams wordt het winnende team gekozen dat een cheque ter waarde van €2.000,00 wint.

Wil je jouw team inschrijven? Dan kan dat via onderstaand formulier.

powered by Typeform

 

 

Bestand downloaden