Blog 13.06.2018

Sprekers bekend masterclass veilige leefomgeving

De maatschappij vraagt om te werken en verblijven in een veilige en gezonde leefomgeving. De Omgevingswet gaat dat per 2021 afdwingen. Op 13 september, 18 september en 6 november organiseert Ontwerp Veilige Omgeving daarom de masterclass ‘veilige leefomgeving’. Voor meer informatie en aanmelden klik je hier.

Let op!! Enkel de masterclass op 6 november gaat door en wordt gehouden in Utrecht. 13 september en 18 september komen te vervallen.

Over gastspreker Ad de Bont

Als partner en stedenbouwkundige van Urhahn maakt Ad plannen op zowel stedelijk-, regionaal-als gebiedsniveau. Hij is medeoprichter van het Platform Gezond Ontwerp en auteur van het boek De Beweegvriendelijke Stad

 

 

Over gastspreker Kyra Kuitert

In de rol van CPTED-expert analyseert en adviseert Kyra bestaande omgevingen en plannen op het gebied van sociale veiligheid; van snelweg, zwembad en parkeergarage tot complete nieuwbouwwijk.

 

 

Over gastspreker Dirk Jan de Boer

Als programmamanager van Ontwerp Veilige Omgeving is Dirk Jan aanjager van vroegtijdige betrokkenheid van omgevingsveiligheid in ruimtelijke plannen. Binnen het netwerk werken stedenbouwers, planologen, architecten, bestuurders en specialisten externe veiligheid aan veilige ontwerpen.

 

 

Tot september kun je je inschrijven voor de masterclasses. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

Gerelateerd

Bestand downloaden