Blog 17.09.2018

Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

Op 26 en 27 september 2018 is Ontwerp Veilige Omgeving te vinden op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens deze beurs zijn honderden leveranciers met alle denkbare producten, dienst en innovaties op het gebied van Groen, Licht, Straatmeubilair, Bestrating, Sport, Spel & Recreatie, Ondergronds, Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp aanwezig.

Daarnaast is er een prikkelend en inspirerend lezingenprogramma. Ontwerp Veilige Omgeving zal op woensdag 26 september van 14.00 uur tot 14.45 uur een lezing verzorgen.

Met de komst van de Omgevingswet staat een veilige en gezonde leefomgeving centraal. Maar hoe krijg je (externe) veiligheid op een goede manier geïntegreerd in je ruimtelijk ontwerp? Om dit te realiseren zijn er de laatste jaren diverse ontwerpateliers georganiseerd die mooie voorbeelden hebben opgeleverd.

Tijdens de lezing op 26 september krijgt u een inkijkje in de mogelijkheden van een ontwerpatelier en de toepasbaarheid daarvan binnen uw gemeente of provincie.

Meld u nu gratis aan voor de lezing via www.openbareruimte.nl en bezoek daarnaast op 26 september en/of 27 september onze stand (standnummer 4.5.58). Hopelijk tot dan!

Gerelateerd

Bestand downloaden